Panel diskusija “Mladi u privredi – kroz praksu do uspešne karijere”

Centar za saradnju sa privredom Ekonomskog fakulteta u Beogradu sa zadovoljstvom vas poziva da budete deo panel diskusije pod nazivom “Mladi u privredi – kroz praksu do uspešne karijere” koja će se održati 13.04.2018. godine u Profesorskoj sali Ekonomskog fakulteta sa početkom od 17 časova.

Učesnici panel diskusije biće: prof. dr Vladimir Džamić, državni sekretar u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja; prof. dr Gabrijela Grujić, pomoćnik ministra za dualno i preduzetničko obrazovanje i vaspitanje pri Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja; Dejana Lazić, direktor Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu; Dragana Koruga-Ristić, direktor ljudskih resursa kompanije Coca-Cola HBC; Ivana Pejak, direktor za upravljanje talentima i organizacioni razvoj kompanije Delhaize Serbia; Višnja Cvetić, Narodna banka Srbije. Moderator panel diskusije biće prof. dr Dragan Lončar.

Na panel diskusiji biće reči o Nacionalnom programu studentske prakse, iskustvima Karijernog centra Univerziteta u Beogradu  i Centra za saradnju sa privredom Ekonomskog fakulteta, iskustvima kompanija sa kojima Ekonomski fakultet ima razvijen program praksi i perspektivama studenata koji su bili na praksi.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: