Otvorene prijave za seriju radionica u okviru programa Kadar da budem kadar

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati u periodu od 15. do 24. maja 2017. godine.

Cilj programa “Kadar da budem kadar” je unapređenje veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada, pomoć u efikasnijem prilagođavanju promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i razvijanje proaktivnog stava prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti.

Ukoliko studirate ili ste nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu, imate visok prosek na osnovnim studijama, niste do sada bili u prilici, a jako biste želeli da unapredite veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za vas!

Od 2010. godine, od kada se program realizuje učestvovalo preko 300 polaznika i 60 predavača i trenera. Ovogodišnji, 11. ciklus treninga obuhvatiće treninge na sledeće teme: Komunikacione veštine i konflikti, Timski rad, Prezentacione veštine, Lična efikasnost i postavljanje ciljeva i Pokreni se.  Svi treninzi će se realizovati u Rektoratu Univerziteta u Beogradu.

Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti HR stručnjaci i top menadžment  kompanija Delhaize Srbija, Advance Response International, NIS a.d. Novi Sad, Japan Tobacco International i kao i nezavisni treneri iz oblasti razvoja kadrova. 

Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga! 

Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi OVDE.

Poziv za prijavljivanje otvoren je od 24. aprila do 9. maja 2017. godine. Broj mesta je ograničen i prijava je neophodna. 

Realizaciju ovog ciklusa programa Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu podržala je donacijom kompanija Nestle Adriatic S doo. 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: