Otvorene prijave za Akademiju omladinske politike KOMS-a!

Zanima te omladinska politika? Smatraš da je aktivno učešće mladih važno?

Krovna organizacija mladih Srbije vas poziva da se prijavite na našuAkademiju omladinske politike,jednosemestralni obrazovni program na kojem ćete imati priliku da čujete od iskusnih predavača/ica, kao i uspešnih omladinskih radnika/ca i aktivista/kinjašta je omladinska politika i kako doprineti borbi za interese mladih,njihovom većem učešću u društvu i procesima donošenja odluka, kao i unapređenju kvaliteta njihovog života.  

Tokom četvoromesečnogprograma Akademije omladinske politikeovladaćete veštinama kojima možete pomoći ostvarivanju aktivnog učešća mladih i saznati koje su to strategije i pravni okviri koji definišu njihov status. Imaćete priliku da naučite ikako se argumentovano nastupa pred većom grupom ljudi, šta su i kako se kreiraju javne politike, kao i da uspešno zagovarateza unapređenje položaja mladih.

Uslovi konkursa

Konkurs je otvoren za 20 učesnika/ca (15-30 godina starosti) koji imaju želju za bavljenjem omladinskom politikom, a formular za prijavljivanje se nalazi OVDE. Možete se prijaviti do 22. decembra.       

Učešće na Akademiji je besplatno, a polaznici koji uspešno završe program dobijaju sertifikat. Za sve dodatne informacije obratite se na: djordje.jovicevic@koms.rs.

Mestoodržavanja:Kancelarija za mlade Grada Beograda„Gnezdo“, 6. sprat RK Beograđanka, Masarikova 5.

inamika održavanja AOP: Četvoromesečni program AOP započeće 18. januara 2017. godine, a kraj je predviđen za 10. maj. Tokom ovog perioda u dogovoru sa grupom održaće se 10 sesija, koje bi bile rasporođene tokom ova četiri meseca. Učesnici Akademije će pored predavanja, radionica i različitih poseta relevantnim akterima raditi i praktične radove iz oblasti omladinske politike.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: