Novo predavanje u okviru programa “PRIPREMA – POZOR – STAV!”: PROAKTIVNOST

Univerzitetski centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu organizuje u utorak, 21.novembra 2017. godine sa početkom u 13 časova predavanje „Proaktivnost (odlučnost+istrajnost) Navika # 1 uspešnih ljudi” u okviru pilot programa “Priprema – pozor – STAV!”.

Naučite zašto je proaktivnost važna za uspeh u životu i ojačajte svoju sposobnost da donosite životne odluke i da od njih ne odustajete.

Zbog ograničenog broja mesta u sali, pozivamo vas da prijavite svoj dolazak do 19.11. u ponoć, putem upitnika na linku: https://goo.gl/mkkPsk

Agenda:
Šta je to proaktivnost,
Elementi proaktivnosti,
Stepen proaktivnosti,
Proaktivan i reaktivan jezik,
Krug Brige vs. Krug Uticaja,
Tehnike za razvoj Proaktivnosti

Predavač: mr Zvonko Popović, direktor HRD PRO CONSULTING, trener i konsultant za razvoj menadžerskih veština, Life Coach.
Trajanje: 120 minuta

O programu“Priprema – pozor – STAV!”

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom “HRD Pro Consulting”, uz podršku kompanije NORDEUS pilotira program za studente pod nazivom “Priprema – pozor – STAV!”

Polazeći od rezultata istraživanja stavova poslodavaca o veštinama koje unapređuju zapošljivost studenata i najnovjih trendova u korporativnom svetu koji svoju politiku razvoja zaposlenih, a posebno lidera, baziraju na Growth mindset modelu prepoznali smo potrebu da studentima ponudimo niz predavanja i onlajn radionica koje imaju za cilj da ukažu na važnost stava i uverenja koje leže u osnovi profesionalnog uspeha. Program se realizuje u periodu oktobar-decembar 2017. i besplatan je.

Predavanja se održavaju u Rektoratu Univerziteta u Beogradu, a onlajn treninzi za razvoj veština realizuju se na Moodle platformi Računarskog centra na http://elearning.rcub.bg.ac.rs/moodle/enrol/index.php?id=460.
Priključite se!

 

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: