Nove posete za studente u junu

Ko kaže da je jun mesec koji je rezervisan samo za suvoparno učenje gradiva za upis na željeni fakultet ili junski ispitni rok? Društvo za akademski razvoj s velikim zadovoljstvom poziva sve zainteresovane studente i buduće brucoše da nam se pridruže u novim posetama koje su planirane za sredinu juna.

Prva poseta – Misija OEBS-a u Srbiji

U sredu 15. juna 2016. godine sa početkom u 14 časova posetićemo Misiju Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju u Srbiji, koja predstavlja najveću svetsku međuvladinu organizaciju koja se bavi pitanjima bezbednosti. Tokom posete, svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa istorijom i radom ove organizacije, sa posebnim osvrtom na rad u našoj zemlji. Kao i uvek, deo vremena biće rezervisan za postavljanje pitanja.

Druga poseta – Ambasada Republike Poljske u Beogradu

U četvrtak 16. juna 2016. godine sa početkom u 17 časova posetićemo Ambasadu Republike Poljske u Beogradu gde će svi prisutni imati priliku da se upoznaju sa kulturom ove centralnoevropske zemlje čija himna se peva na istu melodiju kao nekadašnja jugoslovenska himna “Hej, Sloveni”.

Kako se prijaviti?

Ukoliko želite sa nama da posetite Misiju OEBS-a u Srbiji ili Ambasadu Republike Poljske u Beogradu ili pak obe institucije, sve što treba da uradite jeste da popunite formular ispod najkasnije do 13. juna u 23:59, nakon čega ćemo izabrati one koji će ići sa nama u posete. Budući da je broj mesta ograničen, savetujemo da se prijavite što pre i da javite svojim koleginicama i kolegama da to isto učine.

Prijave na www.dar.org.rs/2016/06/nove-posete-za-studente-u-junu

Izvor: www.dar.org.rs/2016/06/nove-posete-za-studente-u-junu

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: