Nordeus u Novoj Iskri

Višestruko nagrađivana kompanija Nordeus, koja se bavi razvojem online igara, predstaviće svoj rad i rezultate iz ugla dizajna online igara kroz predavanje naslovljeno “Dizajn kao deo igre”, u četvrtak 28. maja u Novoj Iskri.

Predavanje naslovljeno Dizajn kao deo igre predstaviće dva člana Nordeus tima iz Beograda – Nikola Damjanov i Vladimir Janković – koji će nam iz ugla game artista u Nordeusu približiti specifičnosti dizajna u industriji mobilnih igara, kao i nove tehnologije koje pomeraju granice, dok istovremeno omogućuju umetnicima da se stalno poigravaju sa svojim idejama i šire mogućnosti. Nikola i Vladimir će otkriti koliko (ni)je teško dizajnirati igru od prototipa do visoko-ispoliranog proizvoda koju koriste milioni ljudi širom sveta, kao i da li je za dobre rezultate u ovom domenu važno okruženje i organizacija tima, i kako zapravo doći do pravih ljudi.

Predavanje Dizajn kao deo igre kompanije Nordeus biće održano u četvrtak, 28. maja sa početkom u 17.30 h. Ulaz je slobodan.

Više o predavanju možete pročitati na #novaiskra sajtu http://novaiskra.com/sr/programs/nordeus

www.nordeus.com 
www.topeleven.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: