NESTLÉ CASE STUDY

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva sve zainteresovane studente da prijave svoj tim na takmičenje u studiji slučaja kompanije Nestle Adriatic. Tema takmičenja je konstruisanje polica za pozicioniranje Nestle proizvoda na kasama, a rok za prijave je 19.10.2015. Prednost imaju fakulteti tehničko-tehnoloških nauka.

NESTLÉ CASE STUDY                                                                           

O kompaniji

Nestlé je vodeća prehrambena kompanija u svetu. U 2010. godini, proglašena je za jednog od napoželjnijih poslodavaca na svetu. Posvećeni smo poboljšavanju života ljudi, svakodnevno i svuda. Poboljšanje života utiče na sve što radimo zajedno. Uticaj koji imate lokalno ima potencijala da se prenese na internacionalno okruženje; ideje koje danas stvarate mogu oblikovati našu budućnost. Biti odličan u tom okruženju znači deliti naš osećaj odgovornosti za život koji poboljšavamo. Vi ćete preuzeti odgovornost za svoju budućnost. Ostanite otvoreni za nove perspektive. Delite našu posvećenost za izuzetni učinak i kvalitet u svemu što radimo. Nakon svega, vasa strast i ponos će nam pomoći da ostanemo globalni lider, vodeća prehrambena kompanija u svetu.

Nestlé Adriatic, osnovan 2003. godine, zapošljava preko 900 zaposlenih i pokriva tržišta Srbije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Slovenije. Nestlé je uvek orijentisan na dugoročne  poslovne rezultate, kratkoročan profit nikada nije prioritet.

Tema takmičenja

Konstruisanje polica za pozicioniranje impulsnih proizvoda na kasama

Cilj takmičenja

Izrada idejnog rešenja, tehničkog crteža i konstrukcije rasklopivih polica za postavku impulsnih proizvoda iz Nestlé asortimana (Kit Kat, Lion, 3u1 i 2u1 miksevi) i njihovo pozicioniranje na kasama u objektima. Cilj je napraviti funkcionalne police prema uputstvima, praktične za rukovanje i montiranje.

Prijava i pravila učešća u takmičenju

· Pravo učešća imaju svi zainteresovani studenti osnovnih i master studija fakulteta Univerziteta u Beogradu, a prednost je data studentima fakulteta tehničko-tehnoloških nauka. Jedan tim čini 3 člana (članovi tima mogu biti sa različitih fakulteta).

· Prijave traju od 13.10.2015. do 19.10.2015. i potrebno ih je poslati na human.resources@cs.nestle.com sa naznakom Nestlé Case Study 2015, a u cc staviti prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs

· U prijavi treba poslati naziv tima, biografije članova tima, kao i timsko motivaciono pismo u kojem će biti obrazložene veštine članova tima koje ih preporučuju za učešće u takmičenju

· Zadatak će, izabranim timovima, biti prezentovan 21.10.2015, u prostorijama kompanije Nestlé

· Radove treba predati u formi power point prezentacije, najkasnije do 29.10.2015. u 16 h

· Timovi će prezentovati svoja rešenja 30.10.2015. u prostorijama kompanije Nestlé

Nagrade:

  • Novčana nagrada za pobednički tim
  • Svi učesnici će biti uzeti u razmatranje kao kandidati za program praksi u kompaniji Nestlé za 2016. godinu
  • Treninzi: Feedback trening i trening veština prezentovanja
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: