Naučite besplatno da pravite Android aplikacije!

IT kompanija Execom organizuje besplatne radionice za studente, na kojima će savladati pravljenje Android aplikacija!

Prvo organizuju dva predavanja otvorena za sve, a onda i četiri radionice za one najbolje. Predavanja će biti održana ponedeljkom, 17. i 24. oktobra u amfiteatru Rektorata, a predstavljaju uvod u osnove Android programiranja i live coding sesije. Studenti će dobiti kvalifikacione zadatke, putem kojih će oni moći da učestvuju u radionicama.

Krajem oktobra počinju radionice svakog vikenda, a nakon četiri radionice biće organizovan i hakaton, na kom će učesnici pokazati šta su naučili i kreirati aplikaciju po svom izboru.

„Organizujemo ovo drugi put, baš zato što smo prvog imali odlično iskustvo. Imali smo dobar odziv studenata, a neki su kao dobar rezultat rada na tim radionicama ostali da rade kod nas. Atmosfera je bila opuštena i čini mi se da smo dobro uspeli da im prenesemo znanje i deo radne atmosfere koju imamo u Execomu svaki dana“, kaže Aleksandra Majkić iz Execoma.

Radionice se održavaju vikendom, počevši od 29. oktobra, u Poslovnom inkubatoru. Treba da ponesete svoj laptop i android telefon. Za sva pitanja, pišite na radionice@execom.eu.

Izvor: Oradio

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: