Nauči da pišeš za blog i primeni u praksi kao dopisnik

Pozivamo Vas da se priključite edukativnoj radionici pod nazivom “Nauči da pišeš za blog i primeni u praksi kao naš dopisnik (Copywrite, SEO, obrada fotografija i rad sa nama do kraja 2018.godine)”, koja će Vam pomoći da steknete veštine pisanja, upoznate osnove i postanete naš dopisnik.

Rok za prijavu: 23. 04. 2018  

Telefon: na upit

Prijava na: nomcentar@gmail.com, office@nomcentar.com

Website: www.nomcentarngo.com

Nivo studija: Osnovne studije, Master studije

Vrsta/tip programa: Ostali programi

Jezik: Srpski

Oblast: Zaštita životne sredine (ekologija), Održivi razvoj, čiste i obnovljive energije, Geografija, Ekonomija, bankarstvo i finansije, Pravo, Upravne i organizacijske nauke, Mediji i komunikacije, Političke nauke, Sociologija, Psihologija, Pedagoške nauke, Turizam i ugostiteljstvo, Marketing i PR, Menadžment, Administracija, Bezbednosne i vojne nauke, Preduzetništvo, Ljudski resursi, Projektni menadžment, Zaštita na radu, Telekomunikacije, Tehnologija, Poljoprivreda , Šumarstvo, Filozofija, Dramska umetnost, Istorija i teorija umetnosti, Književnost, Digitalna umetnost

Zemlja: Srbija

Pozivamo Vas da se priključite edukativnoj radionici pod nazivom “Nauči da pišeš za blog i primeni u praksi kao naš dopisnik (Copywrite, SEO, obrada fotografija i rad sa nama do kraja 2018.godine)”, koja će Vam pomoći da steknete veštine pisanja, upoznate osnove i postanete naš dopisnik.

Radionica daje mogućnost da naučite osnove rada kopivrajtera, šta je SEO u praksi, kako se obrađuju fotografije, kako se kreira i publikuje tekst. Polaznici dobijaju potvrdu o prisustvu (sertifikat) i članstvo kao naši blogeri odnosno dopisnici u našem udruženju do kraja 2018.godine.

Krajem 2016.godine pokrenuli smo blog koji okuplja teme iz oblasti prava, ekonomije i ljudskih resursa, menadžmenta, preduzetništva, marketinga, informacionih tehnologija i edukacije. Svako ko uspešno prođe radionicu imaće priliku da postane naš bloger/ka i tako u praksi primeni stečeno znanje.

Šta obuhvata radionica?

Radionica obuhvata predavanje gde se prolazi kroz pripremu za pisanje teksta, odabir teme, koncipiranje strukture i prenošenje izvora. Kako postati kopivrajter, šta je SEO kao i kako obraditi fotografije koje se koriste kao prateći deo svakog posta. Edukacija obuhvata i učenje pravilnog citiranja i prenošenja vesti i izvora.
Edukacija se odvija online, po principu jedan učesnik i jedan mentor, traje u jednom danu 2h, odnosno u dogovoru sa mentorem, možete podeliti na dva dana po 1h., nakon uspešnog završetka, dobijate i naš sertifikat.
Status blogera, koji traje 12 meseci odnosno do 23. aprila 2019. godine, gde ćete imati mogućnost da minimum jednom mesečno dostavite tekst koji će biti publikovan na našem internet mestu (www.nomcentarngo.com) uz podršku mentora sa kojim prolazite obuku. Isto daje praktičan rad i primenu stečenog znanja u praksi.
Povlašćene uslove u svim ostalim aktivnostima našeg udruženja, koje se odnose na publikovanje radova u našem zborniku radova, drugim edukativnim radionicama kao i projektima.
Vaša biografija na našem sajtu, gde ćete biti u društvu ostalih blogera.

O nama

Mi smo udruženje Nomotehnički Centar iz Beograda, mnogi nas znaju po skraćenom nazivu Nomcentar. Bavimo se pravnom i nomotehničkom delatnošću, edukacijom i izdavaštvom. Krajem 2016.godine odlučili smo da pokrenemo projekat gde okupljamo mlade autore koji pišu stručne tekstove u dogovoru sa uređivačkim odborom. Imamo preko 30 aktivnih blogera/ki, i preko 200 članaka. Naši članovi imaju mogućnost učešća na domaćim i inostranim projektima kao i svim ostalim aktivnostima udruženja.

Broj učesnika je ograničen, rok za prijavu je 23.april 2018. godine, odnosno do popune mesta.

Uslovi za učešće i način prijave:

Da ste u statusu studenta (osnovnih, master ili doktorskih studija) ili ste studije završili.
Da nam se javite na neku od e-mail adresa: nomcentar@gmail.com ili office@nomcentar.com gde ćete dobiti od nas prijavni formular.

Sve ostale informacije dobićete nakon prijave na neku od napred navedenih naših e-mail adresa, gde Vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja.

Izvor: www.najstudent.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: