Međunarodni stručni akademski seminar Web development using WordPress

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd i ove godine organizuje besplatan Međunarodni stručni akademski seminar u periodu od 6. do 14. avgusta u Beogradu. Seminar pod nazivom "Web development using WordPress" će približiti studentima aktuelne teme iz oblasti informacionih tehnologija. Svi zainteresovani studenti mogu da se prijave do 21. juna putem www.BEST.rs/sc15.

Tokom seminara, studenti beogradskih univerziteta imaće priliku da prošire dosadašnja znanja iz oblasti PHP programskog jezika i upoznaju se sa Symfony2 radnim okruženjem, trenutno jednim od vodećih okruženja za PHP.

Pored studenata iz Srbije, učesnici seminara su i studenti sa pojedinih univerziteta iz 33 evropske zemlje. Dolaskom u Beograd, strani učesnici će steći nova i unaprediti postojeća znanja iz oblasti WordPress sistema i na kraju proveriti predavano gradivo. Većina Univerziteta u Evropi BEST Međunarodne stručne akademske seminare priznaje kao značajnu vannastavnu aktivnost, te se za pohađanje ovog seminara dobijaju i ECTS bodovi. Takođe, pored predavanja i radionica, strani učesnici će imati priliku da upoznaju našu kulturu na najlepši način, kroz organizovan društveni program, obilazak najvećih znamenitosti Beograda i Srbije i ostale aktivnosti.

BEST (engl. Board of European Students of Technology) jeste međunarodna, studentska, neprofitna, apolitična nevladina organizacija koja studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta pruža komplementarno obrazovanje, razvoj svojih potencijala i podršku u započinjanju karijere u struci. Ova organizacija za svojih 25 godina postojanja uspešno povezuje studente, kompanije i univerzitete unapređujući i produbljujući studentske kapacitete i potencijale. Svake godine, BEST Beograd se trudi da istakne značaj organizovanja ovog projekta. Iz godine u godinu, Udruženje obrađuje različite inženjerske teme, čime uspeva da poveže domaće i strane studente, istakne značaj kulturnih razlika i obogati neformalna znanja mladih inženjera.

Projekat su podržali Devana Technologies, Matematički fakultet, Elektrotehnički fakultet, Računarski fakultet, Mašinski fakultet i Saobraćajni fakultet.

Za više informacija o seminaru posetite internet prezentaciju www.BEST.rs/sc15, kao i zvaničnu internet stranicu Udruženja  www.BEST.rs.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: