Marketing – potreba svih

“Marketing je trka koja nema finiš liniju.” Filip Kotler

Studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u okviru projekta Škola poslovnih veština organizuje besplatne radionice na temu marketinga pod nazivom „Marketing -potreba svih” koje će se održavati vikendima u maju mesecu.

Predavače ovih radionica čine eminentni stručnjaci iz različitih oblasti marketinga, PR-a i biznisa. Na radionice se mogu prijaviti učenici četvrte godine srednjih škola, studenti osnovnih, master i doktorskih studija kao i mladi diplomci i čuti direktna iskustva zaposlenih iz marketinških agencija. Po završetku radionica svi učesnici dobijaju sertifikat. Za prijavu je potrebno poslati CV i motivaciono pismo na adresu: info@mpr-global.com. Rok za prijavu je 10. maj u ponoć.

Cilj radionica je da se približi polaznicima značaj marketinga u današnjici. Svakodnevno se susrećemo sa marketingom nevezano za delatnost i interesovanje i izuzetno je postalo važno da znamo da ispromovišemo određeni proizvod, projekat ili neku ideju kako u privatnom životu tako i u poslovanju. Predavači će se takođe potruditi da objasne polaznicima uticaj društvenih mreža, i kako možemo na najeftivniji i najpraktičniji način da koristimo marketing kao pravi profesionalci. Teme kojima će se polaznici baviti između ostalih su i trenutna zastupljenost trendova na tržištuizašto je marketing potreba svih?

Predsednica organizacije Mreža za poslovni razvoj i direktorka projekta Škola poslovnih veština, Marija Jelić, izjavila je: „Organizovanjem radionica u maju, želimo da naučimo studente šta je dobar marketing i na koji način im on može koristiti u sopstvene svrhe nevezano za oblast interesovanja i delovanja“.

Projekat Škola poslovnih veština je glavni projekat studentske organizacije Mreža za poslovni razvoj koji je podržan od strane Americke ambasade u Srbiji. Cilj projekta je povezivanje mladih sa tržištem rada kroz sticanje neformalnog obrazovanja, prakse, stipendije, mentrostva i na kraju zapošljavanja. Projekat postoji već godinu i po dana i do sada je odrzano preko 30 predavanja domaćih i svetskih stručnjaka među kojima su cenjeni profesori, direktori uglednih kompanija, slavni nobelovci i ambasadori.

“Cilj marketinga je poznavati i razumeti klijenta toliko dobro da mu produkt Vaše usluge savršeno odgovara i da se sam prodaje.”

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: