Mala škola finansija u Kragujevcu

Omladina JAZAS-a Kragujevac i Narodna banka Srbije – Grupa za edukaciju korisnika finansijskih usluga organizuju Malu školu finansija, kao nastavak uspešno reaizovane edukacije „Finansijska pismenost mladih“.

Mala škola finansija namenjena je mladima kako bi ih upoznala i uvela u svet finansijskih instrumenata, a realizovaće se jednom mesečno i obraditi 11 tema.

Glavni cilj edukacija je finansijsko opismenjavanje mladih kao posebno osetljive grupe. Finansijska pismenost označava kombinaciju svesti znanja, veština, stavova i ponašanja neophodnih za donošenje finansijskih odluka i postizanje lične finansijske dobrobiti. Ujedno predstavlja ključni okvir za zaštitu mladih u momentu kada postanu korisnici bankarskih usluga.

Prva obuka obuka će se održati u četvrtak, 13. oktobra, u periodu od 12h do 13h u prostorijama Kancelarije za mlade (Save Kovačevića 5).

Učešće je besplatno, ali zbog ograničenih kapaciteta sale, molimo sve zainteresovane da svoje učešće što ranije potvrde popunjavanjem prijave na sajtu www.jazaskg.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: