Letnji ciklus CzRK radionica – prijavi se!

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata organizuje letnji ciklus CzRK radionica u četvrtak, 07.07.2016. u periodu od 10 do 17 časova u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu. Teme radionica su: "Učim da učim", "Upravljanje stresom" i "Pisanje CV-ja i motivacionog pisma". Rok za prijave je 05.07.2016.

Prijavite se za učenje i druženje tokom interaktivnih radionica i pripremite se za jesenje izazove na vreme!

  • Budite efikasniji u sledećoj godini studija – otkrijte koji stilovi učenja vam najviše odgovaraju, kako da poboljšate koncentraciju i upotrebite različite tehnike u odnosu na različite vrste gradiva. Prijavite se za učešće u radionici UČIM DA UČIM, usavršite svoje veštine učenja i poboljšajte rezultate na fakultetu u narednom semestru. Radionica će se održati u periodu od 10 do 12 časova.
  • Ukoliko se pripremate za nove profesionalne izazove, ili vam treba podrška u suočavanju sa problemima i stresnim situacijama, pohađajte radionicu UPRAVLJANJE STRESOM. Imaćete prilike da shvatite kako vaš organizam reaguje na stresne situacije, kako se stres odražava na vaše mišljenje, emocije i ponašanje, a zatim ćete naučiti koji su koraci u upravljanju stresom i kako da, kroz tehnike disanja, opuštanja i vizualizacije svoj organizam dovedete u stanje ravnoteže. Termin za ovu radionicu je od 12:30 do 14:30.
  • Ukoliko nameravate da uskoro konkurišete za praksu, posao ili stipendiju, verovatno znate da je dobra prijava svakako prvi korak. Stoga, pozivamo vas da se prijavite na radionicu PISANJE CV-ja I MOTIVACIONOG PISMA. Saznaćete kako CV treba da izgleda, koje su najčešće greške, šta je važno kod motivacionog pisma, kako da se na papiru predstavite u najboljem svetlu i ostavite utisak koji će vas plasirati u naredni krug selekcije. Ova radionica održaće se u periodu od 15 do 17 časova, a prilikom prijavljivanja poželjno je i da pošaljete svoj CV na pregled na saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs. Na samoj radionici dobićete povratnu informaciju o njegovom kvalitetu i eventualnim greškama.

Možete se prijaviti za jednu ili više radionica popunjavanjem FORMULARA ZA PRIJAVLJIVANJE. Rok za prijave je 5.7.2016. Prijavljivanje je obavezno, a broj mesta je ograničen. O statusu prijave kandidati će biti obavešteni putem telefona ili elektronske pošte.

Izvor: CZRK

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: