Kurs Veštine upravljanja karijerom na Ekonomskom i Saobraćajnom fakultetu

Centar za razvoj karijere tokom ovog semestra nastavlja sa realizacijom kursa Veštine upravljanja karijerom. Nakon uspešno realizovnog kursa na Mašinskom, Farmaceutskom i Poljoprivrednom fakultetu, u aktuelnom semestru priliku da pohađaju kurs imaće studenti Saobraćajnog i Ekonomskog fakulteta.

Kurs je namenjen studentima završne godina osnovnih i master studija i predstavlja jedinstveni paket čiji je osnovni cilj da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržiše rada, i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju.

Ovaj fakultativni kurs se sastoji iz devet dvosatnih susreta (predavanja, radionica i simulacija) tokom kojih će studenti dobiti odgovore na pitanja:

Šta su veštine upravljanja karijerom i zašto su one važne? Šta je to zapošljivost? Zaštо i kako se planira karijera? Koje su strategije aktivnog traženja posla?  Kako se donose karijerne odluke?  Kako se predstavlja poslodavcu?…

Više informacija o kursu, strukturi, načinu i roku za prijavljivanje studenti mogu naći ovde: www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk. Početak kursa na oba fakulteta je planiran za sredinu marta.

Broj mesta je ograničen, a zainteresovani mogu da se prijave putem formulara koji se nalazi na sajtu Centra i koji je potrebno poslati na office@razvojkarijere.bg.ac.rs.  

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: