Kreiraj svoj sajt – Edukacija o WordPress-u (AEGEE Niš)

Nakon vrlo uspešne edukacije o neverbalnoj komunikaciji, AEGEE-Niš ponovo organizuje edukaciju za sve zainteresovane, ovoga puta o WordPress-u.
Za početak, šta je zapravo WordPress? To je besplatna platforma za upravljanje sadržajem koji se prikazuje na sajtovima. Za njegovo korišćenje možete pronaći uputstva na internetu, međutim, često se ljudi zaglave na prvom koraku i odustanu, ili zbog toga što nemaju novca za WordPress kurs ili zato što nemaju dovoljno samopouzdanja da počnu sami.
Zbog toga je AEGEE-Niš mislio na vas!

Edukacija je potpuno besplatna i sasvim sigurno će vas ohrabriti i dati vam smernice za korišćenje ove platforme – nezavisno od toga da li želite da pronađete sebe u ovom poslu ili želite da napravite WordPress blog, a da vas to ništa ne košta. Osim blogova, WordPress pokreće i druge tipove sajtova, od portfolia, preko portala pa sve do internet prodavnica. Ono što je najbolje od svega, WordPress nije težak za korišćenje, dostupan je na srpskom jeziku i ne zahteva nikakvo programersko znanje!

Predavač: Aleksandar Grujić, diplomirani ekonomista u IT sektoru, predavač digitalnog marketinga u Centru za poslovne veštine „Eduka Plus“ i Front-end developer u kompaniji Canic Interactive.

Prijave putem linka: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOpJWPFoYlXcoBXFsCbVwJU8COOnuFjtTNoHlHGg-tjoCIyA/viewform

*Broj mesta je ograničen!
*Pohađanje edukacije je besplatno.
*Napomena: Potrebno je poneti lični laptop. „

 
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: