Kreativnost u poslu – Mit ili realnost?

Ciklus psiholoških predavanja pod nazivom "Kaži A" Subotičanima pruža podršku u očuvanju mentalne higijene i psihičkog zdravlja. Predavanje pod nazivom "Kreativnost u poslu - mit ili realnost?" biće održano u Omladinskom klubu "Skladište" u petak, 5. juna 2015. godine sa početkom u 19.30 časova. Predavanje će održatiDragana Okanović, diplomirana psihološkinja-masterka, starija konsultantkinja iz oblasti ljudskih resursa pri TIM Centru za istraživanje i edukaciju iz Novog Sada.

Kreativnost u poslu – mit ili realnost?

Da li je i u kolikoj meri moguće biti kreativan na poslu je osnovno pitanje kojim ćemo se baviti u okviru drugog predavanja iz ciklusa „Budi bolji…“ Učesnici će imati priliku da čuju od čega zavisi koliko ćemo kreativnosti ispoljiti u poslu, koji su to unutrašnji, a koji spoljašni faktori koji utiču na nas i da li je kreativnost samo za „odabrane“ ili svi mi možemo da radimo na buđenju sopstvenog kreativnog potencijala. Učesnicima će  biti predstavljeno nekoliko konkretnih kreativnih tehnika, koje će u toku samog predavanja imati priliku da isprobaju i na taj način se podstaknu za dalji rad na ovoj temi. Dođite da zajedno budimo kreativne potencijale!

Dragana Okanović je završila master studije na Odseku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novm Sadu. Trenutno pohađa doktorske studije iz Organizacijske psihologije. Završila je edukaciju za trenere iskustvenih grupa Treninga asertivnosti. Sertifikovana saradnica Instituta za kognitivni menadžment iz Štutgarta, za procenu „Analize individualnih potencijala“. Dugogodišnje iskustvo u vođenju treninga iz sledećih oblasti: komunikacija, radna efikasnost, timski rad, organizacijska kreativnost, motivacija za rad. Prethodno je radila u firmi MK Commerc u sektoru za ljudske resurse, PR i marketing.

Predavanje organizuje Fondacija „Danilo Kiš“ Subotica u saradnji sa Tim Centrom iz Novog Sada.

Ulaz na predavanje je slobodan.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: