Kreativna nedelja na Ekonomskom fakultetu

Na Ekonomskom fakultetu danas je počela Kreativna nedelja, koja se tradicionalno održava već 15 godina. Kreativna nedelja će trajati do četvrtka, a studenti i ostali građani moći će da se oprobaju u raznim veštinama.

Kreativna nedelja, koju organizuje studentska organizacija CeMar (Centar za marketing) počela je postavljanjem „Zida za motivaciju“ i „Zida protiv diskriminacije“ u holu fakulteta, na kome sa jedne strane studenti mogu da zalepe pozitivne misli i poruke, a sa druge sve ono zbog čega je diskriminacija pogubna za društvo.

Centralni dan manifestacije je sutra, kada će najpre biti održana humanitarna radionica dekupaž tehnike, od koje će prilog ići Udruženju „Anima“. Potom slede „team building“ igrice poput pravljenja kule od karata u paru, ali samo pomoću jedne ruke, asocijacije i muzičke opstrukcije, takođe u paru.

U četvrtak na programu je radionica origamija, takmičenje u slaganju Rubikove kocke i za kraj, svirka benda „Građanin Kejn“ u Caffe Studio 24.

– Kao i prethodnih godina očekujemo veliki broj studenata Ekonomskog fakulteta, ali i ostalih fakulteta i viših škola u našem gradu, srednjoškolaca i svih ostalih građana koji žele da se pridruže radionicama i igricama – kaže studentkinja Bojana Ćirić, jedna od organizatora. – Zahvaljujemo se Ekonomskom fakultetu koji nam svake godine izađe u susret, kao i brojnim sponzorima koji su za takmičare pripremili vredne i zanimljive nagrade.

Izvor: www.subotica.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: