Krativna radionica – MEF i SKC

Fakultet za Primenjeni Menadžment, Ekonomiju i Finansije (MEF) i Studentski kulturni centar (SKC) organizuju kreativnu radionicu "Znanjem za budućnost".

Šta je kreativna radionica i čemu ona služi?

Kreativna radionica osmišljena je kroz predavačko – takmičarski koncept. Sa predavačkog aspekta, radionicu predvode profesori fakulteta – doktori nauka iz tematskih oblasti, kao i gostujući predavači iz kompanija i organizacija koje su podržali ovaj tip seminara i verodostojni su predstavnici praktičnog dela funkcionisanja na tržištu. Takmičarski deo kreativna radionice predstavlja problem neke kompanije i načine pristupa pojedinaca njenom rešavanju. Ocenjivaćemo najbolji tim koji uspešno reši date zadatke, i postavi najkreativnije ideje. Kreativna radionice služe za timski rad, za izražavanje kreativnosti, učenje novih stvari, ispoljavanju takmičarskog duha i za zabavu.

Kreativna radionica je za sad podržana od strane: Fakulteta za Primenjeni Menadžment, Ekonomiju i Finansije (MEF), Red Bull, Life and fitness, Brend, turističke agencije Balkan Fun, OZ Tragač, Victoria Group, Regionalni centar za društveno ekonomski razvoj – BANAT, grad Zrenjanin, Regionalni edukativni centar BANAT, gradske opštine Voždovac i KZM Rakovica, sajt Portal Mladi, Internet marketing agencija – Click Media, Instituta za pravo i finansije – IPF.

Prvi deo kreativne radionice – »ZNANjEM ZA BUDUĆNOST«

Predavanja su usmerena na obradu aktuelnih ekonomskih tema upotpunjenih strateškim i motivacionim stručnim savetima. Orijentacione teme predavanja: biznis ideja i njeno vrednovanje, postani brend sutrašnjice, kako pokrenuti sosptveni biznis, razvoj poslovnog modela, kreiranje tržišne vrednosti, put do uspeha, načini brendiranja proizvoda/usluga, razvoj internet marketinga, informacione tehnologije itd.

*Napomena: Ukupno trajanje prvog dela kreativne radionice je u trajanju od 90 minuta do 120 minuta sa pauzama.

Drugi deo kreativne radionice – »ZNANjEM ZA BUDUĆNOST«

Drugi deo kreativne radionice je i takmičarski deo. Takmičenje je iskreirano kroz koncept Kreativne radionice, koja predstavlja višedecenijski uspešan model poslovne edukacije. Kreativna radionica se bavi analizom realnih poslovnih situacija baziranih na konkretnim podacima i istraživanjima. Svrha ovakvog koncepta je: integrisanje teorije i prakse, razvijanje kulture pisanja i izražavanja na javnom nastupu, razvijanje sposobnosti klasifikacije prioriteta, razvijanje kritičkog načina razmišljanja i prezentovanja argumentovanog stava, razvijanje sposobnosti pažljivog slušanja i učenja od kolega.

**Napomena: Timovi bi imali 110 minuta za rešavanje zadate problematike i 10 minuta za izlaganje. Usled odmeravanja snaga na polju analize, prezentacije argumenata i diskusije protivnički timovi biće ocenjeni od strane predavačkog dela tima.

Pripremili smo vredne nagrade i poklone za sve učesnike radionice ali i za one najbolje: besplatne školarine, popuste na celokupno školovanje na MEF-u, besplatne aranžmane i popuste na putovanja turisčke agencije Balkan Fan itd. Svi članovi tima dobijaju osvojene nagrade. Takođe svi učesnici će dobiti i SERTIFIKAT za učestvovanje na kreativnoj radionici.

Takmičenje u kreativnoj radionici održaće se 26.02.2016 od 15 do 19 časova u prostorijama Studentskog kulturnog centra (SKC), Kralja Milana 48.

Timovi broje od tri do pet članova. Za prijavu tima potrebno je dostaviti:

1. Ime i prezime svih članova tima; 
2. Ime škole koju članovi tima pohađaju; 
3. Kontakt telefon barem jednog člana tima;

Prijave timova slati na e-mail – pavlebrzakovic@yahoo.com

Dodatne informacije možete dobiti na 064/329 02 55

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: