Konkurs za „Reverse mentorship program” u okviru Trizma smart sourcing kompanije

“Reverse mentorship” je novi projekat u okviru Trizma smart sourcing kompanije koji ima za cilj uključivanje mladih u Brainstorming sesije koje se održavaju jednom mesečno.

CILJ PROJEKTA:

Cilj samih sesija jeste da se ideje i projekti u okviru kompanije sagledaju iz ugla mladih i da se mladima pruži mogućnost da direktno utiču na kreiranje poslovnog okruženja u kojem će u budućnosti raditi i razvijati svoje veštine. Smatramo da pogled iz ugla mladih predstavlja jedan od važnih faktora za uspeh Trizma smartsourcing-a, kao i za dalji rast i razvoj.

Kompanija Trizma smart sourcing je samo u prošloj godini zaposlila preko 150 mladih ljudi, iz tog razloga vrlo je važan razvoj poslovnog okruženja u kojem bi mladi ljudi bili zadovoljni i podstaknuti da rade i da se razvijaju. Već nekoliko godina unazad Trizma smartsourcing sprovodi Lean metodologiju i uključuje zaposlene u kreiranje poslovnog okruženja i podstiče preduzetnički duh.

Prednosti za učesnike “Reverse mentorship” programa:

  • Besplatna obuka u Trizma learning centru po izboru iz različitih oblasti:
  1. Kurs stranog jezika po izboru u saradnji sa školom stranih jezika Berlitz
  2. Lean kursevi po izboru: Lean Leadership program, Lean Project management training, Exclusive project training-coaching ,Customer orientation workshop.
  • Učenje alata iz Lean poslovne metodologije
  • Upoznavanje sa alatima za kreativno i analitičko razmišljanje
  • Upoznavanje sa funkcionisanjem velikih sistema i razvoju ideja i projekata u okviru velikih sistema

PRIJAVA I USLOVI

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete potrebno je da imate manje od 24 godine i da pošaljete:

  1. Biografiju sa Vašim ličnim podacima i godinom rodjenja
  2. Motivaciono pismoza učešće u našem programu (do jedne A4 strane, font 12) na adresu: learningcentar@trizma.comsa subject-om maila: Prijava za Reverse mentorship program.

Brainstorming sesije će se održavati jednom mesečno u prostorijama Trizma Learning centra na adresi: Tošin bunar 272, na Novom Beogradu.

Rok za prijave je 11.05.2015.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: