Knowledge Lab Digital Marketing workshop

Gde i kada: Starit centar Beograd, 10.11.2016 i Humanity prostorije u Beogradu 19. i 26.11.2016.

Besplatna radionica koju organizuje Humanity u sklopu svog Knowledge Lab projekta namenjena je svima onima koji žele da saznaju više o digitalnom marketingu, bilo da se radi o preduzetnicima koji bi da prošire svoje prisustvo na internetu, o mladima koji u ovoj oblasti žele da stvaraju svoju karijeru ili o nešto iskusnijim osobama koje već rade u sličnom okruženju i žele da unaprede svoje znanje. Ukoliko vam pojmovi poput SEO, Adwords, metrike, AB testiranje, SERP i google algoritam znače nešto, ovaj kurs je verovatno za vas!

Svesni da poznavanje digitalnog marketinga nije kod svih isto, kao i da je primena različita kod ljudi koji žele da promovišu svoju kompaniju ili proizvod na internetu, kao i kod onih koji od digitalnog marketinga žele da naprave svoju karijeru, podelili smo Knowledge lab u dve grupe – jedan, „osnovni“ kurs, namenjen onima koji žele da naprave prve korake u ovoj sferi ili predstave svoj proizvod i kompaniju na webu na što bolji način i „napredni“, namenjen onima koji žele da saznaju kako izgleda digitalni marketing u velikoj kompaniji koji targetuje čitav svet, onima koji žele da im digitalni marketing bude poziv kao i onima koji bi da unaprede svoje znanje.

Osnovni kurs biće održan u StartIt centru, 10.11. i trajaće od 10 do 18h. Tokom ovog kursa polaznici će saznati osnove SEO i Google algoritama, šta su page rank, inbound marketing i šta nas očekuje u budućnosti. Potom, obradićemo teme marketinga u B2B i SaaS kompanijama, kako funkcioniše AdWords, sistem aukcije, Ad rank, quality score optimizacija i kako AB testirati reklame.

Napredni kurs biće održan u Humanity prostorijama i to 19. i 26. novembra, takođe sa trajanjem od 10 do 18h. Tokom ovog kursa obradićemo teme Onpage i Offpage optimizacije, praćenje i merenje metrika na nivou domena kao i na nivou stranice, obradićemo potrebne alate, migracije i redirekcije ali se baviti i negativnim SEO. Pričaćemo o SaaS metrikama, formiranju SaaS funnela, metrike poput CAC, CHURN, MRR, razgovarati o tome kako izračunati SaaS revenue, potom kako primeniti napredne AdWords optimizacije ali i kako raditi napredno AB testiranje.

Broj mesta je ograničen, ali je učešće potpuno besplatno, pa vas molimo da se što pre prijavite putem ove forme a najkasnije do 03.11.2016 za osnovni kurs i 10.11. za napredni kurs. Odabrani kandidati biće kontaktirani 04.11. za osnovni kurs i 14.11. za napredni.

Link za prijave je – https://goo.gl/forms/GgpZ7AuOVTHLwzkv2

Sva pitanja možete uputiti na knowledgelab@humanity.com.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: