Ključne veštine za svaki balkanski biznis: posvećenost, ego i profesionalizam

Ovonedeljna radionica je osmišljena za preduzetnike i ljude iz svih sektora/industrija koji su snažno motivisani da unaprede svoje poslovne veze - uključujući veze sa klijentima, partnerima ili investitorima izvan svoje zemlje ili regiona.

Kroz ove radionice ćemo obratiti pažnju na ‘kariku koja nedostaje’, vezanu za razlike u jeziku, kulturi i navikama – nedostatak ovog kapaciteta često dovodi do toga da poslovne veze na Balkanu ne uspeju.

Ova radionica se fokusira na praktične lekcije, i bazira se na dijalogu. Radionica izučava tri glavna principa koji su posebno obrađeni kroz profesionalni trening:

  1. Angažovanje – Kako da izgradim i održim veze koje će unaprediti moj biznis? Kako da postavim očekivanja? Koja je uloga bontona?
  1. Ego – Kako da se postavim prema neuspehu, stresu i uspehu? Da li moj stav podržava ili blokira moje poslovne poduhvate? Mogu li naučiti nešto posebno od Novaka Đokovića?
  1. Profesionalnost – Kako da izmerim svoj uspeh? Zašto je benčmarking važan? Kako da kreiram najbolju praksu?

u četvrtak  23. juna 2016. godine u 18:00 časova,

u Impact Hub-u, Makedonska 21, Beograd.

Workbench:

Workbench je dizajniran da pomogne lajfstajl preduzetnicima, frilanserima i profesionalcima iz različitih oblasti i industrija. Cilj je razvijanje veština i deljenje primenjenog znanja da bi se ljudima pomoglo da ostvare profesionalne uspehe.

Govornik:

Dr Nataša Čiča je direktor Kapacity.org, koji radi globalno da pomogne liderima, timovima i organizacijama da postignu efikasne i održive promene. Ona je priznata od strane Australian Financial Review i Westpack Banking Group kao jedna od 100 Australijskih žena od uticaja i trenutno je profesor na nacionalnom univerzitetu Australije. Nataša ima preko dvadeset godina iskustva u profesionalnim treninzima u Australiji, Evropi i Zapadnom Balkanu – uključujući Audencia Nates školu menadžmenta, Institu za javne administracije Australija, Agenciju za promovisanje uvoza i izvoza u Srbiji i Britanski savet.

Impact Hub Belgrade je domaćin ovog skupa u okviru svojih inicijativa koje se organizuju na različite tematske programe posvećene razvoju preduzetništva i poslovanja koji doprinose socijalnim, ekonomskim i kulturnim promenama u društvu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: