Karijerno ćaskanje sa kompanijom METRO Cash & Carry d.o.o.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i kompanija METRO Cash & Carry d.o.o. Beograd vas pozivaju na Karijerno ćaskanje.

Karijerno ćaskanje ce se održati u HoReCa centru kompanije METRO na Vidikovcu  u petak 2.decembra 2016.godine od 12 do 15 časova.

Ovaj događaj je zamišljen kao neformalno druženje namenjeno mladim studentima završnih godina i diplomcima Eknomskog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka i Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu koji imaju želju da se u opuštenoj atmosferi upoznaju sa predstavnicima jedne uspešne kompanije u Srbiji.

Nadamo se da ćete iskoristiti Karijerno ćaskanje da u direktnom kontaktu sa zaposlenima saznate više o tome šta je potrebno za zapošljavanje, profesionalno obavljanje posla i razvoj karijere u različitim sektorima ove kompanije. Očekujemo predstavnike iz sektora Nabavke, Operacija, Marketinga i  sektora Ljudskih resursa. Među njima su nekadašnji studenti Univerziteta u Beogradu, spremni da sa vama podele svoja iskustva.

Broj učesnika je ograničen. Pozivamo vas da se prijavite tako što ćete popuniti kratak formular na linku:   http://skr.rs/Lwd  najdalje do utorka 29.novembra 2016. godine  u ponoć.

U sredu  30.novembra odabranih 20 studenata biće obavešteno o detaljima posete.

caskanje_metro_w

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: