Kako pokrenuti organsku farmu

Završno predavanje u okviru programa Pomoć na putu preduzetništva, održaće se u četvrtak 21.12. od 18:30 časova u Gnezdu (Beograđanska 6. sprat). Ukoliko razmišljate o pokretanju organske farme ili želite na bilo koji način da se bavite proizvodnjom hrane, onda je ovo prava prilika za vas.

Predavanje se sprovodi u okviru ciklusa predavanja “Pomoć na putu preduzetništva”, kao deo projekta “Fabrika mladih preduzetnika” koji se realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta.

Naši predavači biće Dragica Ostojić i Miodrag Radivojević pokretači organske farme LAF koji će pokušati da prenesu svoja iskustva stečena na 7 hektara zemljišta, na kome poizvode kvalitetno organsko povrće, voće, jaja i žitarice.

Projekat Fabrika mladih preduzetnika održava se treću godinu zaredom i sastoji se iz tri dela:

Organsko nadmetanje – vezano za obuku i pokretanje samostalnog biznisa u oblasti organske proizvodnje u kome se takmiče dve poljoprivredne škole.

Pomoć na putu preduzetništva – niz nezavisnih predavanja gde će učesnici imati priliku da steknu znanje i motivaciju za pokretanje sopstvenog posla.

Konferencija Fabrika mladih preduzetnika

Centar za razvoj ideja je nevladina organizacija čiji je fokus podsticanje razvoja kreativnih ideja kod mladih, dok su glavni ciljevi unapređivanje njihovog položaja u društvu, ukazivanje na aktuelne probleme i realizaciju različitih programa za njihovu edukaciju, uglavnom u oblastima preduzetništva, kulture i ekologije.

Ulaz je besplatan, a prijave za predavanje nisu neophodne.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: