Kadar da budem kadar decembar 2017.

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu "KADAR DA BUDEM KADAR", koji će se realizovati u periodu od 11. do 15. decembra 2017. godine.

Ukoliko studirate ili ste nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu, niste do sada bili u prilici, a jako biste želeli da unapredite veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za vas!

Dvanaesti ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: komunikacione veštine i konflikti, timski rad, upravljanje vremenom, prezentacione veštine i stejkholder menadzment.

Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti HR stručnjaci i top menadzment kompanija Coca-Cola Hellenic, Advance Response International, MPC Holding, MT&T Property Management, kao i nezavisni treneri iz oblasti razvoja kadrova.

Cilj programa “Kadar da budem kadar” je unapređenje veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada, pomoć u efikasnijem prilagođavanju promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i razvijanje proaktivnog stava prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti. Od 2010. godine, od kada se program realizuje učestvovalo preko 300 polaznika i 60 predavača i trenera.

Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga! Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi OVDE.

Poziv za prijavljivanje otvoren je do 6. decembra 2017. godine. Broj mesta je ograničen, a prijava neophodna.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: