Još tri dana za prijavu za Nacionalni informativni dan o omladinskoj komponenti Erazmus+ programa

U okviru Erazmus+ nedelje, koju Fondacija Tempus organizuje u periodu od 24. do 28. oktobra, biće održan Nacionalni informativni dan o omladinskoj komponenti Erazmus+ programa, u petak, 28. oktobra 2016. godine, u Zadužbini Ilije M. Kolarca (Studentski trg 5, Beograd) sa početkom u 10 časova.

Na informativnom danu će po prvi put biti predstavljena mogućnost direktne predaje projekata u okviru Ključne aktivnosti 1 (mobilnost mladih) u Srbiji, gde organizacije i institucije iz Srbije mogu da, u ograničenom kapacitetu, podnesu projekat Fondaciji Tempus kao telu odgovornom za sprovođenje Erazmus+ programa u Srbiji.

O informativnom danu

Skup će upoznati omladinske organizacije, kancelarije za mlade, organizacije i institucije koje rade sa mladima i druge organizacije i institucije sa mogućnostima omladinske komponente Erazmus+ programa. Cilj skupa je da učesnici:

  • dobiju informacije o omladinskoj komponenti programa Erazmus+ i saznaju kakve mogućnosti su otvorene za organizacije/institucije iz Srbije;
  • saznaju više o predstojećim rokovima za podnošenje predloga projekata u okviru Ključne aktivnosti 2 i, po prvi put, Ključne aktivnosti 1 (mobilnost mladih) programa Erazmus+;
  • upoznaju Erazmus+ tim i dobiju priliku da postave pitanja osoblju Fondacije Tempus.

Način prijavljivanja

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na informativnom danu, molimo vas da popunite upitnik za organizaciju događaja koji možete pronaći na sledećem linku:
http://erasmusplus.rs/nacionalni-erazmusplus-info-dan-mladi/

Rok za prijavljivanje

Prijavljivanje je otvoreno do 24.10. 2016. u podne.

Zbog ograničenog broja mesta, prilikom odobravanja učešća, Fondacija Tempus će imatu u vidu princip ravnomerne regionalne zastupljenosti. Događaj će biti fotografisan i sniman u svrhu obaveštavanja javnosti o događaju.

Imate dodatna pitanja?

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja u vezi sa Nacionalnom informativnom danu o omladinskoj komponenti programa Erazmus+, molimo Vas da nas kontaktirate namladi@tempus.ac.rs.
Više informacija o svim aktivnostima koje će biti organizovane tokom Erazmus+ nedelje, kao i registracione formulare za informativne dane, možete pronaći na sledećem linku:http://erasmusplus.rs/erazmusplus-nedelja/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: