Izazovi i umetnost zapošljavanja – performans i konferencija

REACH - Regional Endeavour for Art, Culture and Health vas poziva na jedinstven događaj: performans i konferenciju „Izazovi i umetnost zapošljavanja“ koji će se održati 04. decembra 2015. u kulturnom centru REX, Jevrejska 16, Beograd sa početkom u 10 časova.

Ovom događaju će prethoditi šestodnevni pozorišni trening na kome će učesnici, uz podršku REACH trenera, istražiti teme zapošljavanja, samopouzdanja, nadanja i izazova koristeći neformalnu edukaciju, pozorišnu i kreativnu metodologiju. Događaj će otvoriti prezentacija rada u vidu performansa koji će učesnici kreirati tokom trajanja pozorišnog treninga, a na temu zapošljavanja. Nakon performansa na konferenciji će se izneti iskustva i rezultati nastali tokom trajanja projektnih aktivnosti, kao i otvoriti diskusija na temu izazova zapošljavanja mladih, sa fokusom na mlade pripadnike osetljivih grupa. Događaj će uključiti i povezati predstavnike različitih segmenata društva, vladine institucije, eksperte, kulturni, biznis, civilni sektor i biće otvorena za javnost. 

Ovo je završna aktivnost jednogodišnjeg projekta „Umetnost zapošljavanja” koji ima za cilj da kroz aktivnosti u vidu radionica, pozorišnog treninga, poslovne trening obuke, a potom i završnog događaja – performansa i konferencije, osnaži i pruži različite veštine i iskustva mladima, ali i ponudi rešenja u procesu i značaju zapošljavanja mladih, a prvenstveno mladih pripadnika osetljivih grupa. Dosadašnje aktivnosti projekta su bile dve radionice održane u aprilu i oktobru, kao i trening primene pozorišne metodologije u junu 2015. godine. Više o aktivnostima možete videti na: https://www.facebook.com/groups/1417140821947997/ .
Do sada je projekat okupio 120 učesnika. Budite slobodni da prosledite poziv svima koji bi bili zainteresovani.

Pozivamo Vas da prisustvujete ovom jedinstvenom događaju i svojim prisustvom aktivno doprinesete otvorenom dijalogu i osnaživanju mladih da prepoznaju sopstvene resurse i prednosti i pronađu ili stvore radna mesta za sebe i druge, kroz razmenu ideja sa različitim sektorima. 

Učešće na događaju je besplatno. 
Molimo Vas da svoje prisustvo prijavite na mejl aleksandra.stojanovic@reach.org.rs (ime, prezime, institucija/organizacija/kompanija, kontakt) do četvrtka 03.decembra 2015. godine. 

Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju: Aleksandra Stojanović, projektni koordinator, 064/2846940.
Jelena Jezdović, projektni menadžer, 064/2218387.

Dođite da zajedno radimo na tome da svi budemo bolji, kreativniji i srećniji!!
Radujemo se zajedničkom susretu!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: