Internet prodaja – Upotreba društvenih mreža

Bez obzira da li ste se odlučili da otvorite frizerski salon, prodavnicu unikatnog nameštaja ili pekaru, vaš biznis ne može biti uspešan ukoliko zanemarite onlajn prodaju. Društvene mreže već dugo ne predstavljaju samo zabavu i način komunikacije, već i sjajnu mogućnost da svoje proizvode ponudite i promovišete svojim potencijalnim kupcima. Priliku da više saznate o ovoj temi imaćete ukoliko nam se pridružite na predavanju u hotelu Radisson Blu, 26. novembra u sali M3 od 14:30h.

Svoje bogato znanje i iskustvo preneće nam vodeći freelancer i community manager na ovim prostorima Milan Maglov.

Predavanje se održava u okviru projekta Fabrika mladih preduzetnika, uz podršku Ministarstvaomladineisporta, a u okviru Serbian Visions multikongresa.

Projekat Fabrika mladih preduzetnika održava se treću godinu zaredom i sastoji se iz tri dela:

– “Organskonadmetanje” – vezano za obuku i pokretanje samostalnog biznisa u oblasti organske proizvodnje u kome se takmiče dve poljoprivredne škole.

– “Pomoć na putu preduzetništva” – niz nezavisnih predavanja gde će učesnici imati priliku da steknu znanje i motivaciju za pokretanje sopstvenog posla.

– Konferencija “Fabrika mladih preduzetnika”.

Milan Maglov godinama je sticao iskustvo radeći u marketinškim agnecijama, da bi nakon toga karijeru nastavio samostalno i danas uspešno sarađuje sa brojnim malim i velikim klijentima, a na stranicama koje vodi ima više od milion i trista hiljada pratilaca. Pokretač je poznate stranice Dnevna doza kreativnosti. Od 2014. Godine sa velikim uspehom sprovodi Facebook i Instagram kurs u mnogim gradovima zemalja u regionu.

Centar za razvoj ideja je nevladina organizacija čiji je fokus podsticanje razvoja kreativnih ideja kod mladih, dok su glavni ciljevi unapređivanje njihovog položaja u društvu, ukazivanje na aktuelne probleme i realizaciju različitih programa za njihovu edukaciju, uglavnom u  oblastima preduzetništva, kulture i ekologije.

Program Serbian Visions multikongresa možete pronaći na sledećem linku.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: