I ja sam bio student EKOF-a

Institutzapravo i finansije u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu organizuje tribinu „I ja sam bio student EKOF-a”, na temu „Put u karijeri i saveti za studente“.

Tribina će se održati 15. decembra u Profesorskoj sali na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu od 15 do 16h. Pozivamo pre svega studente osnovnih i master studija sa ovog Fakulteta, diplomce, kao i one koji planiraju da ga upišu, da dođu i čuju savete i sugestije bivšeg studenta Ekonomskog fakulteta, koji je sada uspešan u svom poslu, kao i njegov razvojni put u karijeri.

Na predavanju će govoriti Nemanja B. Antić MBA, CEO kompanije Millitaria doo Beograd, CEO Mega Company KFT Budapest, savetnik direktora i predavač Instituta za pravo i finansije, kao i diplomac Ekonomskog fakulteta u Beogradu (www.ekof.bg.ac.rs).

Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem podataka (ime, prezime, kontakt, fakultet) na karijera@ekof.bg.ac.rs do 14.decembra 2015.godine.

Institut za pravo i finansije je obrazovna institucija iz Beograda koja se bavi primenjivim i neformalnim obrazovanjem u oblasti ekonomije, prava, politikoloških i komunikoloških veština, kao i održavanjem tribina, konferencija, ali i istraživanjima i analizama javnog mnjenja i tržišta.

Više informacija o Institutu i aktivnostima možete pogledati na sajtu Instituta – www.ipf.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: