Danas je 
субота, фебруар 24, 2024. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Gejming od 0 do 100

U organizaciji SAE Instituta i kompanije EIPIX Entertainment, 19. i 20. septembra sa početkom od 12 časova održaće se događaj pod nazivom ‘Gejming od 0 do 100‘, tokom koga će svi prisutni dobiti priliku da se druže sa profesionalcima iz ove grane IT industrije.

Različiti gejming događaji biće organizovani svakog meseca počev od septembra pa na dalje. Cilj samog događaja ali i organizatora jeste širenje značaja gejming industrije, te okupljanje zainteresovanih gejmera na jednom mestu.

Na prvom dešavanju koje nosi naziv “Gejming od 0 do 100″, profesionalci iz SAE Instituta i kompanije EIPIX Entertainment objasniće proces kreiranja jedne igre kroz sve faze -počev od ideje, kreiranja tima, preprodukcije, produkcije, (programiranje, vizuali, zvuk), testiranja, te biznisa i marketinga.

Prisustvo je besplatno, prijavite se na vreme

Osim procesa kreiranja velikih projekata, na predavanju će se pričati i kako pojedinac može da započne put kreiranja sopstvene video igre. Neki od stručnih predavača koji će sve prisutne upoznati sa pomenutim temama i procesima su: Danilo Radojčin, Ivan Kesić, Mišo Ignjatov, Petar Milivojević, Velimir Skalušević, Aleksandar Kocić, Marko Krmpotić i Nemanja Živković.

Iz organizacije ističu da je prisustvo događaju besplatno, ali da je zbog ograničenih mesta registracija obavezna. Više informacija o samom događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu SAE Instituta.

Izvor: Netokracija.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: