FANDREJZUJ i NAPRAVI RAZLIKU! Kako da prikupite sredstva za svoje ideje u dva dana!

Organizacija za razvoje karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“ te poziva na obuku „Deluj lokalno, misli globalno“ o prikupljanju sredstava, Dom omladine Pančeva - 15. i 16. maj. 2017, tokom koje ćemo koristeći metode iskustvenog učenja imati prilike da se upoznamo sa principima i tehnikama fandrejzinga.

Kome je namenjena obuka?

Program je namenjen svim osobama koje žele da otkriju svet fandrejzinga, da rade korisne stvari i naučeno primene u praksi. Dizajnirana je tako da omogućava svim učesnicima/cama da razviju svoje kompetence o prikupljanju sredstava koristeći tehnike „od kuće do kuće“ i organizovanje javnih događaja.

Nakon dvodnevne obuke moći ćeš da:

  • uspešno organizuješ i moderiraš donatorski događaj
  • uspešno prikupiš sredstva koristeći tehniku „od kuće do kuće“
  • razumeš prinicipe i tehnike prikupljanja sredstava za svoje ideje
  • naučeno primeniš u praksi!

Svi učesnici/ce obuke imaće priliku da postanu fandrejzeri i tako doprinesu pokretanju ReBike servisa za iznajmljivanje bicikala. Prijava i selekcija Konkurs je otvoren do 12. maja 2017. u 18h.

Svi zainteresovani/e mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara http://bit.ly/PrijavniFormular.

Selekciju kandidata/kinja vršiće komisija sastavljena iz redova Connecting-a, a prijavljeni će o rezultatima selekcije biti obavešteni najkasnije do 5.maja 2017. u 18h.

Svi kanidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju.

Za sve dodatne informacije i pitanja slobodno se obratite Siniši Veliću , programskom koordinatoru, na 060 146 87 48 ili sinisa.velic@connecting.org.rs.

Kampanja: „Be nice, doniraj bajs!“

Obuka je deo kampanje za prikupljanje bicikala : „Be nice, doniraj bajs!“ koja promoviše koncept davanja kao normalnog, jednostavnog i održvog vida podrške idejama od opšteg dobra u lokalnoj zajednici. Tokom kampanje naši sugrađani biće u prilici da svojim donacijama, u vidu starog bicikla (ili dela bicikla), direktno učestvuju u pokretanju zelenog servisa za iznajmljivanje bicikala.

ReBike – ReBike servis za iznajmljivanje bicikala počeće sa radom 5. juna 2017. godine.

Zavirite u ReBike kroz aplikaciju

Connecting -Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“ je lokalna organizacija posvećena promociji održivog razvoja kroz aktivizam, obrazovanje, ravnopravnost i među sektorsku saradnju.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: