„Fabrika ideja“ – radionica u beogradskom Startit centru

U ponedeljak, 19. marta u 18 časova održaće se radionica „Fabrika ideja“ čiji cilj je da mlade upozna sa konceptom društvenog preduzetništva.

Učestvovanjem u radionici „Fabrika ideja“ saznaćeš više o njegovoj suštini, tome zašto je važno i terminologiji koju koristi. Zajedno ćemo mapirati probleme u tvom okruženju i upustiti se u proces pronalaska ideje za pokretanje društvenog preduzeća koje će mapirane probleme adresirati na inovativan način, a od tebe načiniti društvenog preduzetnika.

Naš fokus jeste na potencijalu mladih da stvaraju promene, no radionica je otvorena za sve aktivne i zainteresovane građane i građanke, bez obzira na godine.

Ovaj događaj je deo serije radionica na temu društvenog preduzetništva koje će se održati u tvom gradu i koje ti mogu poslužiti kao uvod i koristan trening za takmičenje Social Impact Award. Ovo takmičenje ti pruža priliku da prijaviš i uz našu pomoć razviješ plan za realizaciju tvog društvenog preduzeća.

Pogledaj raspored i teme narednih radionica koje će se održati u tvom gradu.

Šta je Social Impact Award?

Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja za mlade od 15 do 30 godna kojim želimo da razvijemo i implementiramo inovativna rešenja za društvene i ekološke probleme. Naša misija je da promovišemo duh društvenog preduzetništva kroz edukaciju, podršku i povezivanje. Ako želiš da saznaš više o Social Impact Award poseti naš sajt ili FB stranicu.

Projekat Social Impact Award sprovodi organizacija Razlivalište, u saradnji sa Erste bankom, CocaCola HBC Srbija i Crna Gora, Austrijskom razvojnom agencijom, Erste Fondacijom i Startit Centrima.

Prijava

Radionica će se održati u ponedeljak, 19. marta, sa početkom u 18 časova u prostorijama
beogradskog Startit centra, na adresi Savska 5.

Prisustvovanje radionici je besplatno. Prijavi se popunjavanjem kratkog formulara.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: