„Erasmus plus Chat“ danas u EU Info Point-u

EU Info Point Novi Sad i Erasmus Students Network - ESN Novi Sad danas u 18 časova, u prostoru EU Info Point-a u Novom Sadu, organizuju "Erasmus plus Chat" na temu "Kako na studije u EU".

Studenti i studentkinje Univerziteta u Novom Sadu, koji su učestvovali u Erasmus plus programu Evropske komisije, preneće iskustva i sa zainteresovanima podeliti svoje priče o boravku na studijama u zemljama Evropske unije.

Susret će biti prilika da se čuju konkretne i korisne informacije o načina prijave i konkurisanja na program razmene studenata, kako i zašto su se odlučili na taj korak i šta im je ovo novo iskustvo donelo, navodi se u pozivu.

Pored iskustava studenata koji su učestvovali u Erasmus plus programu, gošće iz ESN Novi Sad i ESAA – Erasmus+ Student and Alumni Association predstaviće Erasmus plus program i pojasniti proceduru prijavljivanja.

U razgovoru će učestvovati studenti i studentkinje Univerziteta u Novom Sadu, Snežana Pupovac – EU Info Point Novi Sad, Katarina Vasčić i Milica Andrić – ESN Novi Sad.

EU Info Point Novi Sad nalazi se na Bulevaru Mihajla Pupina 17.

Izvor: www.rtv.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: