Erasmus+ Mladi u akciji info dan

Informativna sekcija ¿Qué Pasa? i Vega omladinski centar vas poziva na Info dan o Erasmus + mogućnostima za mlade, na kome će biti reči o EVS-u (Evropskom volonterskom servisu), kao i ostalim projektima (omladinski treninzi i razmene) koji su finansirani od strane Evropske Unije, kroz program Erasmus +.

Program će vam predstaviti Jovana Divac, koordinatorka Erasmus+ projekata u Vega omladinskom centru i bivša EVS volonterka, u saradnji sa ¿Qué pasa? timom. Takođe, bićete u prilici da saslušate iskustva dve specijalne gošće– Milenu Dimić, bivšu EVS volonterku, i Sonju Sokolov, učesnicu omladinskih razmena.

Adresa: Filološki fakultet (Sala za sednice), Studentski trg 3 
Datum: 10. april (ponedeljak) od 19 časova

Zbog ograničenog broja mesta prijave su OBAVEZNE i vrše se popunjavanjem kratkog formulara do 8. aprila u 12 časova, kada ćete biti obavešteni o rezervaciji mesta.
Link za formular: https://goo.gl/forms/6f7Yokm0ytqTKki52

Šta je Erazmus +?

Erasmus+ je program Evropske Unije čija je oblast delovanja vezana za obrazovanje, omladinu i sport, a traje od 2014- 2020. гodine. Erasmus+ Mladi je zamenio program Mladi u akciji. Neki od ciljeva programa su: razvijanje veština mladih, promocija aktivnog građanstva, multikulturalnost, tolerancija, višejezičnost… Jedini uslov za učestvovanje u Erasmus+ projektima za mlade je imati minimum 13 godina i živeti u Evropskoj Uniji ili nekoj od partnerskih zemalja (na primer: u Srbiji)!

Dođite, prikupite informacije, naoružajte se dobrom voljom i pođite na put! Iskoristite jedinstvenu priliku da otkrijete Erasmus+ program, saznate kako da aplicirate za projekte i čujete nezaboravna iskustva mladih koji su već učestvovali!

Za dodatna pitanja pišite nam na: vegayc.youthmobility@gmail.com

Link za događaj na Fejsbuku: https://www.facebook.com/events/240678583064563/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: