Dizajniraj Svoj UM!

Onaj osećaj kad te maj deli od juna. Trećina semestra od ispitnog roka. Onaj osećaj kad prvi semestar pakuješ u jun. Drugi u jul. I nadaš se da će odobriti okotbar II.

Koliko tvoj mozak dnevno smisli izgovora i nađe načina da odloži učenje od ovog ponedeljka za sledeći?
Koliko puta dnevno krećeš od sutra?
Koliko je vode prosuto za tobom dok je deca u Africi nemaju za piće?

Razbijamo mitove, dizajniramo um, ODGOVARAŠ na pitanja – na predavanju Škole intelektualnih veština!

Studentska organizacija sa Mašinskog fakulteta E3 u saradnji sa Školom intelektualnih veština vas poziva na predavanje “Dizajniraj svoj um!”. Pedavanje se održava 27. aprila na Mašinskom fakultetu sa početkom u 19h.

Predavanje će održati Darko Antonijević – edukator, motivator, svetski putnik. Darko predaje na treninzima Brzo čitanje, Mentalne mape i Tehnike pamćenja. Iskusan trener, koji je otkrio svet intelekutalnih veština još 2003. godine, i na prvu mentalnu mapu zaljubio se u način kreativnog učenja.

Škola intelektualnih veština je najveći edukativni regionalni centar koji održava treninge iz oblasti efikasnog učenja – Brzo Čitanje, Tehnike Pamćenja, Mentalne Mape, Organizacija Učenja, a tu su i TED treninzi (Treninzi Efikasnog učenja za decu).

Koriste metodologiju koja počiva na najnovijim akademskim i praktičnim istraživanjima u oblasti psihologije, pedagogije, andragogije i neurofiziologije. Polaze od pretpostavke da ljudi poseduju sav potreban potencijal za učenje i napredovanje i da je njihov zadatak da svakome pokažu kako da ostvari svoj maksimum.

U radu koriste veštinu koja se zove Neurolingvističko programiranje, wing wave coaching, solution focused coahing, kao i mnoštvo alata za razvoj tehnike čitanja i percepcije, alata za učenje, memoriju, razmišljanje itd. Treninzi su namenjeni školskom uzrastu, studentima i profesionalcima.

Predavanje je namenjeno studentima svih fakulteta, kao i srednjiškocima. Prisustvo je besplatno, a svoje mesto možete obezbediti pijavom na ovaj link.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: