CzRK radionica: „Kako da napišem dobar CV „

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata organizuje radionicu "Kako da napišem dobar CV " u utorak, 25.10.2016. u periodu od 14 do 16.30 časova u učionici u potkrovlju u zgradi Rekorata Univerziteta u Beogradu.

Učesnici radionice imaće priliku da nauče više o tome zašto je CV važan deo svake prijave za posao, stipendiju ili praksu, kako pravilno da napišu CV, kao i osnove pisanja motivacionog pisma.  Radionicu će voditi Marija Jovanović, koordinator programa Centra za razvoj karijere sa Aleksandrom Sporić, praktikantom Centra.

Svi zainteresovani se pozivaju da najkasnije do petka, 21.10.2016.do 15:00 pošalju CV na mejl:m.jovanovic@razvojkarijere.bg.ac.rs sa naznakom (subject) CV RADIONICA 25102016.

Slanjem biografije izvršićete prijavu za radionicu na kojoj možete da očekujete detaljniji fidbek i sugestije za unapređenje postojeće verzije. Ukoliko nemate uopšte napisan CV možete se poslužiti instrukcijama koje smo dali na:http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/v-savetnik/konkurisanje-za-posao-praksu

Svi prijavljeni će dobiti povratnu informaciju o prijavu u ponedeljak.

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: