CzRK radionica “Intervju za posao” u okviru evropskog sajma obrazovanja i zapošljavanja “Open Day”

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata će u okviru evropskog sajma obrazovanja i zapošljavanja "Open Day" za studente i diplomirane studente Univerziteta u Beogradu održati radionicu "Intervju za posao". Radionica će se održati 13. aprila na Građevinskom fakultetu.

Tokom radionice, učesnici će imati prilike da saznaju šta čini dobru pripremu za razgovor za posao, koja su najčešća pitanja poslodavaca, kako na njih odgovoriti i kako se ponašati tokom razgovora. Prijavljivanje traje do 11. aprila i vrši se popunjavanjem kratkog formulara na stranici OVDE gde je detaljnije opisan kompletan edukativni program sajma, ostale radionice i tribine.

I to nije sve: najhrabriji koji žele da učestvuju u simulaciji intervjua na radionici “Intervju za posao” i dobiju korisne savete o svom predstavljanju treba da pošalju i svoju radnu biografiju do 11.aprila na saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs sa naznakom: “CV za Open day radionicu”. Učešće u simulaciji je opciono.

„Open Day” je projekat koji se svake godine održava u sklopu najveće međunarodne konferencije Udruženja studenata elektrotehnike Evrope – Istek i ove godine je čast organizovanja ovakvog sajma pripala lokalnom komitetu Beograd. Svi studenti koji traže posao ili priliku za stručnu praksu, ili pak žele da nastave studije u inostranstvu, pozvani su da 13. aprila posete Zgradu tehničkih fakulteta. Predstavnici univerziteta i kompanija će u sklopu prezentacija i razgovora sa posetiocima predstaviti mogućnosti koje nude studentima.

Više informacija o događaju možete pronaći na http://www.eestec.co

Izvor: CZRK

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: