Culture Talk meetup

Organizaciona, kompanijska kultura omogućava, olakšava i ubrzava realizaciju strategije i postizanje poslovnih ciljeva preduzeća. Devana Technologies organizuje drugi po redu Culture Talk meetup u Beogradu u ponedeljak, 23. novembra u 18h.

Organizaciona kultura opisuje ponašanje osoba u nekoj organizaciji u vezi sa zajedničkim osobinama koje se ispoljavaju u komunikaciji pripadnika posmatrane organizacije. U slučaju komercijalnih organizacija ustaljen je izraz korporativna kultura koji opisuje načine kako kompanije komuniciraju sa svojim zaposlenima i sa generalnom javnošću svoje vrednosti, svoje vizije, norme poslovanja, verovanja, običaje, itd.

U ponedeljak, 23. novembra ćete imati priliku da u sklopu 3 predavanja od po 20 minuta, čujete interesantna izlaganja o korporativnijoj kulturi iz tri ugla. Na teme kao što su Organizaciona kultura i kompetencije, angažovanost i aktivno učešće zaposlenih u sprovođenju i realizaciji ciljeva firme i pravilno uvođenju novih zaposlenih u aktivnosti fime će pričati Sonja Jovanović, rukovodilac ljudskih resursa u kompaniji EY, Marija Mitić, konsultant za ljudske resurse u kompaniji Atria Group i Petar Atanasovski koji u Devani vodi tim Customer Happiness.

Posle konferencijskog dela organizovaće se dvočasovno druženje i upoznavanje uz posluženje. Meetup počinje u 18h, u prostorijama Devane Technologies, Trg Republike 5, IX sprat.

Prijave i ostale informacije se nalaze na sajtu culturetalk.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: