Čitalački speed dating Mreže B.O.O.K.

U okviru festivala ČitamČitaš, u nedelju 14. juna Mreža B.O.O.K. organizuje javnu čitalačku radionicu na Kosančićevom vencu, u periodu od 18:30 do 19:30. Radionica će biti organizovana na pet punktova raspoređenih na prostoru dešavanja festivala ČitamČitaš, a svaki punkt će biti posvećen nekoj od univerzalnih književnih tema. Obilazak ovih punktova biće organizovan u formi speed dating-a, sa vremenski ograničenim zadržavanjem na svakom punktu.

Cilj ove radionice je razmena čitalačkih preporuka i iskustava sa posetiocima – učesnicima radionice. Pored informacija i književnih preporuka, učesnici će od organizatora radionice dobiti na poklon odabrane citate iz romana koje su članovi i članice Mreže B.O.O.K. obrađivali tokom ove školske godine.

S obzirom na ograničeno vreme trajanja i broj punktova, Mreža B.O.O.K. poziva sve zainteresovane da se na vreme prijave za učešće na ovoj radionici. Prijave se mogu poslati na e-mail adresu mrezabook@gmail.com, najkasnije do petka 12. juna. U prijavi treba navesti ime i prezime, kontakt telefon i bar jedan roman kao ličnu preporuku.

Mreža B.O.O.K. (Biblioteka odabranih omladinskih knjiga) je čitalački klub namenjen mladima do 19 godina koji vole da čitaju i žele da promovišu čitanje među mladima.

mrezabook.wordpress.com
facebook.com/mrezabook
instagram.com/mrezabook

Festival ČitamČitaš se organizuje 13. i 14. juna 2015. godine na mestu stare Narodne biblioteke na Kosančićevom vencu. Više o festivalu:https://www.facebook.com/events/787467018036188/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: