Ćaskanje o karijeri u bankarstvu za studente svih fakulteta

Univerzitet u Beogradu - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata organizuje „Karijerno ćaskanje“ u ProCredit banci u petak, 03.06.2016. godine. Poziv se upućuje studentima završnih godina i diplomiranim studentima sa svih fakulteta Univerziteta u Beogradu koji su zainteresovani da grade karijeru u bankarstvu. Rok za prijave je 01.06.2016. do 12 časova.

U neformalnoj atmosferi uz posluženje, u centrali banke na Novom Beogradu, studenti će imati priliku da razgovaraju sa zaposlenima koji rade na pozicijama savetnika za klijente, kreditne analize, saradnje sa privredom, kao i sa predstavnicima HR sektora ProCredit banke. U posebnom kutku, za razgovor će biti dostupni i učesnici „Programa mladih bankara“ koji traje 6 meseci i predstavlja početak profesionalnog angažovanja u ovoj banci. „Mladi bankari“ će studentima iz prve ruke približiti koje su prednosti i izazovi učešća u programu, kako izgledaju predavanja, ispiti, praktičan rad, putovanja, druženje, timski rad i još mnogo toga.

Prijava za učešće u „Karijernom ćaskanju“ je obavezna a broj učesnika je ograničen. Prijavljivanje se vrši putem FORMULARA, a o statusu prijave kandidati će biti obavešteni putem telefona ili elektronske pošte, najkasnije do 01.06.2016. do 17 časova.

„Karijerno ćaskanje“ je program koji Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere realizuje u saradnji sa kompanijama. Ovaj program ima za cilj da okupi studente i zaposlene u neformalnom okruženju kako bi studenti imali prilike da se u opuštenoj atmosferi, uz posluženje, upoznaju sa uspešnima i od njih čuju mnoštvo saveta o razvoju karijere iz prve ruke, raspitaju se o funkcionisanju kompanije, uslovima za praksu ili zapošljavanje u njoj, procesu selekcije, programima za usavršavanje i svemu ostalom što ih zanima, a nemaju prilike da saznaju sredstvima javnog informisanja.

Izvor: CZRK

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: