Business Quality Academy

Na Fakultetu organizacionih nauka, 5. i 6. decembra 2016. godine, održaće se, po prvi put, događaj pod nazivom ''Business Quality Academy'' u organizaciji medijskog centra ''Quality Media Station''.

Projekat je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta i Grada Beograda. Namenjen je studentima svih usmerenja Beogradskog univerziteta i ima za cilj da pruži informacije, smernice i preporuke koje se tiču realizacije stručnih praksi u nekim od vodećih kompanija u Srbiji i regionu.

Događaj se sastoji iz više delova. Prvi dan će biti održana panel diskusija u kojoj će učestvovati predstavnici uglednih institucija, organizacija, agencija i ustanova kulture, a zatim i predavanja na neke od popularnih tema iz oblasti biznisa koja će držati kompanije učesnice Akademije. Drugi dan kompanije učesnice će održati radionice, a zatim i predstaviti svoje programe praksi studentima. Nakon toga, biće organizovano svečano zatvaranje projekta u vidu Business Café-a gde će biti predstavljeno nekoliko različitih preduzetničkih priča, kompanijama učesnicama, kao i drugim partnerima biti dodeljene zahvalnice, a studentima, polaznicima Akademije – sertifikati.

Broj mesta je ograničen zato požurite i zauzmite svoje mesto na vreme!

Prijave će biti otvorene do popunjavanja mesta, a najkasnije do subote, 3.decembra, do ponoći.

Prijavi se na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRkiCaouc7Nyg_cXYnPc2sNFUc24EXESuMh_dFXulDZxIW1w/viewform?c=0&w=1

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: