Odgovoran prema svojoj budućnosti

Narodna banka Srbije, u u saradnji sa Kancelarijom za mlade i saradnju sa udruženjima Gradske uprave Grada Beograda, 16. novembra 2015. godine u Gnezdu (Beograđanka, Masarikova br.5 VI sprat) sa početkom u 18h organizuje edukativnu tribinu pod nazivom „Budi odgovoran prema svojoj budućnosti“ na kojoj će biti održana predavanja na teme „O čemu treba voditi računa prilikom zaduživanja“ i „Štednja“ i „Zakoračite u svet finansija“.
Učesnici predavanja, kao mladi ljudi i budući korisnici finansijskih usluga vrlo brzo biće suočeni sa ponudom više kompleksnih finansijskih proizvoda. Zato je važno je da oni budu upoznati sa karakteristikama tih proizvoda, kao i o tome o čemu treba da vode računa kako bi doneli odgovarajuću odluku i odgovorno se zadužili.
Pored zaduživanja i finansijskih proizvoda, tema tribine će biti i štednja kroz životno osiguranje, dobrovoljne penzijske fondove i klasična štednja u banci. Uz pomoć štednje mogu se rešiti krupna životna pitanja kao što su finansijska sigurnost najbližih, plaćanje školovanja, rešavanje stambenog pitanja i pitanje kvaliteta života u „starim danima“, stoga je važno doprineti podizanju svesti mladih da blagovremeno planiraju svoju budućnost.
Predavači su Nikola Dragojlović, savetnik, Nikola Đukić, samostalni stručni saradnik i Goran Banjalučkić, viši stručni saradnik iz Odseka za edukaciju korisnika finansijskih usluga Narodne banke Srbije.
 Način prijave:
Ime, prezime, datum rođenja i kontakt telefon slati na mladioffice@beograd.gov.rs najkasnije do petka 13.11. do 12h
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: