Budi odbornik ove jeseni na Savskom Vencu

Želiš da saznaš kako je biti odbornik u skupštini? Želiš da vodiš sednicu, glasaš i debatuješ poput odbornika? Želiš da se nađeš u ulozi pregovarača oko koalicije nakon izbora?

Pozivamo te da se prijaviš za učešće na projektu omladinske organizacije Mladi za inovacije i na jedan dan postaneš odbornik Skupštine gradske opštine Savski Venac.

Zainteresovani studenti i srednjoškolci koji se prijave na projekat ,,Budi odbornik na jedan dan” dobiće priliku da se bliže upoznaju sa načinom funkcionisanja rada lokalne samouprave i čuju od lokalnih zvaničnika primere uspešne prakse.

Simulacija rada GO Savski Venac će se održati u petak, 23.oktobra , dok će se trening za učesnike i učesnice održati 19. i 21. oktobra u prostorijam Kancelarije za mlade Savski Venac. Prijavni formular možeš naći ovde ili na sajtu mladizainovacije.org

Prijave traju do ponoći u subotu, 17. oktobra.

Projekat Budi odbornik na jedan dan se sprovodi uz podršku Kancelarije za mlade Savski Venac i sprovodi se u Nedelji parlamentarizma koja predstavlja seriju događaja i aktivnosti kojima se otvara forum za razgovor o parlamentarnoj demokratiji i učešću građana u demokratskim procesima.

Vidimo se!

Plakat za Budi odbornik Savski Venac

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: