Besplatne radionice o planiranju karijere u IT-u 13. i 14. maja u Beogradu

Članovi HR tima iz Humanity, Dijana Oklobdžija i Miljana Šundić pozabaviće se planiranjem karijere i očekivanjima koja imaju zaposleni. Humanity inženjeri koji će učestvovati u radionici pričaće o tome kakav je njihov pogled na zaposlenje i dosadašnje iskustvo koje imaju.

Kompanija Humanity u sklopu svog KnowledgeLab projekta organizuje seriju besplatnih događaja namenjenih svima koji žele da saznaju više o karijeri u IT industriji, unaprede svoj CV i što bolje se pripreme za razgovor za posao u IT kompaniji.

U tom pogledu radionica je namenjena svim grupama zaposlenih: kako onima koji su tek kročili u poslovne vode, tako i onima koji razmišljaju o promeni karijere nakon nekoliko godina iskustva, ali svakako i studentima koji se tek pripremaju za prve intervjue za posao.

Članovi HR tima iz Humanity, Dijana Oklobdžija i Miljana Šundić pozabaviće se planiranjem karijere i očekivanjima koja imaju zaposleni. Humanity inženjeri koji će učestvovati u radionici pričaće o tome kakav je njihov pogled na zaposlenje i dosadašnje iskustvo koje imaju, kao i sličnosti ili razlike u odnosu na njihova očekivanja pri zaposlenju.

Nakon toga, počinje CV radionica u kojoj će polaznici saznati više o pripremi biografije i stvarima na koje je potrebno obratiti pažnju — šta je potrebno istaći, šta je poželjno izostaviti i kojim se ključnim smernicama voditi.

Konačno, u finalnom delu radionice obrađuje se tema intervjua za posao kroz simulaciju dolaska na razgovor u kompaniju, pitanja i odgovore i najbolje primere iz prakse.

Radionica traje okvirno četiri sata, a biće održana 13. maja u 12č u beogradskom Startit Centru kao i “reprizno” 14. maja u 11č u prostorijama kompanije Humanity.

Prijave za ovu besplatnu radionicu se vrše putem forme na ovom linku, do četvrtka u 12č, a izabrani polaznici će biti kontaktirani najkasnije u četvrtak, 12. maja, do kraja dana. Svoja pitanja možete uputiti na knowledgelab@humanity.com ili putem Humanity Facebook strane.

Izvor: startit.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: