Besplatne edukativne radionice za mlade

AS Centar organizuje besplatne edukativne radionice namenjene srednjoškolcima, studentima i mladima koji imaju od 15 do 30 godina, na teme prevencije polno prenosivih infekcija i HIV-a, u okviru Nacionalne kampanje „Ko je heroj? – Budi i ti AS promocije zdravlja mladih“.

Cilj radionica je da se mladi upoznaju sa osnovama reproduktivnog i seksualnog zdravlja sa fokusom na prevenciju polno prenosivih infekcija i HIV-a i da steknu veštine tolerantnog pristupa u radu sa osetljivim grupama (komunikacijske i veštine nenasilja).

Prva radionica će se održati 15. jula od 17:00 časova u prostoru Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima Gradske uprave grada Beograda „GNEZDO“, Beograđanka, sprat 6, ulaz iz Masarikove ulice.

Svi koji žele da učestvuju na ovim radionicama treba da pošalju svoje ime i prezime, ime organizacije iz koje dolaze, ukoliko ste članovi neke organizacije i kontakt telefon na mail adresu radionice@aids-support.org.

Besplatne edukativne radionice na teme prevencije polno prenosivih infekcija i HIV-a se organizuju u okviru projekta „Mladi koji žive sa HIV-om udruženi za zastupanje svojih interesa doprinose unapređenju svog položaja“ koji sprovodi Centar za osnaživanje mladih osoba koje žive sa HIV-om i AIDS-om „AS“ u partnerstvu sa Krovnom organizacijom mladih Srbije (KOMS) i Kancelarijom za mlade i saradnju sa udruženjima Gradske uprave grada Beograda „GNEZDO“, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije (MOS).

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: