Besplatna radionica: Prekvalifikacija i specijalizacija za IT programere

U subotu, 29. oktobra sa početkom sa početkomu 10:00 časova austrijska softverska kompanija TeleTrader organizuje besplatnu radionicu: „Prekvalifikacija i specijalizacija za IT programere“.
fon online nastava

Ukratko o celom projektu:

Problem velikog broja IT kompanija, pa i nas, jeste nedovoljan broj IT kandidata na tržištu rada, ali istovremeno i suočavanje sa ne baš zavidnim kvalitetom postojećih IT kadrova koji se javljaju na konkurse za posao. Sa druge strane postoji veliki broj drugih obrazovnih profila koji ne pripadaju IT industriji, a koji su jako dugo bez posla. Među njima je mnogo lekara, inženjera, fizičara, matematičara, ekonomista, pravnika,.. koji bi prekvalifikacijom rešili svoj problem nezaposlenosti, ali i problem IT kompanija koji će time dobiti nove potencijalne kandidate za posao.

S tim u vezi, rešili smo da pružimo svoj doprinos društvu, IT kompanijama i nama samima i pokrenuli organizaciju kurseva za IT zanimanja koje imaju za cilj:

  • prekvalifikaciju onih koji žele da postanu IT stručnjaci i

  • specijalizaciju IT ljudi koji žele da budu u toku sa savremenim trendovima i novim tehnologijama.

Kurseve drže IT stručnjaci, zaposleni u TeleTrader kompaniji kao i provereni spoljni saradnici koji imaju jako velika iskustva u radu na raznovrsnim IT projektima.

Prijavite se, čekamo vas! http://prekvalifikacija.com

teletrade-1

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: