Besplatna radionica o autorskim pravima za mlade iz Novog Sada

Udruženje Remiks u okviru projekta “Dobra vest vidljivost znači 2” nastavlja serijal besplatnih radionica za mlade iz Novog Sada. U subotu, 21. oktobra, od 11 do 13h u Ulici Jovana Subotića 19 biće održana radionica o autorskim pravima koju će voditi Predrag Novković.

Zainteresovani mladi trebalo bi da pošalju prijavu na mail udruzenjeremiks@gmail.com do petka, 20. oktobra do 16h. U mailu je potrebno poslati sledeće podatke: ime i prezime, godište, mesto prebivališta, da li ste aktivni u nekoj organizaciji civilnog društva i nekoliko rečenica o motivaciji za učešće. Prednost učešća imaju mladi starosti od 15 do 30 godina iz Novog Sada. Oni koji budu odabrani za učešće dobiće potvrdu mailom najkasnije u petak do 19h.

Do sada su održane radionice o pisanju vesti i saopštenja i o internet kao načinu komunikacije sa mladima. Projekat Dobra vest vidljivost znači 2 finansijski je pomogla Gradska uprava za sport i omladinu Grada Novog Sada u okviru realizacije Lokalnog akcionog plana politike za mlade u 2017. godini. U novembru će za učesnike/ce radionica biti organizovana poseta redakcijama novosadskih medija i praktična primena stečenih znanja i veština.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: