BESPLATAN SEMINAR: JAVNI NASTUP – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština

U subotu, 27. maja, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „JAVNI NASTUP – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština”.

Čime god da se bavimo, naš uspeh u značajnoj meri zavisi od načina na koji predstavljamo sebe i svoje ideje. Unapređivanjem tehnika javnog nastupa postajemo konkurentniji, ljudi imaju poverenje u nas, delujemo stručnije i samouverenije. Prema mišljenju stručnjaka, u 21. veku više nego ikada treba razvijati takozvanu izlagačku pismenost.

Na seminaru ćete saznati:

  • Kako da se naviknete na tremu i pretvorite je u svog saveznika,
  • Kako da na najefikasniji način koristite glas i govor u svim vidovima komunikacije,
  • Kako da govor vašeg tela deluje staloženo i sugestivno,
  • Kako da ono što izgovarate zvuči dinamično i zanimljivo.

Iskustvo profesionalca: Slobodan Roksandić

Slobodan Roksandić je diplomirani glumac, master komunikolog, osnivač Instituta Main Point (www.mainpoint.edu.rs), koji se proteklih pet godina bavi sveobuhvatnom edukacijom za javni nastup. Kurseve dikcije i javnog nastupa koje je osmislio do sada je pohađalo više stotina predstavnika različitih profesija: političari, novinari, predavači, menadžeri prodaje, HR i PR menadžeri, IT menadžeri, lekari, pravnici, prevodioci…

Ko može da se prijavi?

Broj mesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 26. maja, do 11 časova. Prijavite se klikom na ovajlink.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 27. maja, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: