Besplatan događaj za studente u SKC-u Beograd

"Priroda je jedina knjiga koja na svim listovima nudi mnogo sadržaja." - pešačke ture planinama Srbije i utisci sa putovanja.

četvrtak, 07. septembar u 19:00 Bašta SKC-a/ (u slučaju kiše Mala sala)

Ciklus “Putujem i pričam”/Udruženje “Srbija za mlade”

tema: „Priroda je jedina knjiga koja na svim listovima nudi mnogo sadržaja.“ – pešačke ture planinama Srbije i utisci sa putovanja.

govore: Marta Đorđević,  „Srbija za mlade“, Novi Sad i Tijago Fehejra, “Srbija za mlade”, Beograd, autor bloga “Dobro došli u Srbiju”

Srbija za mlade je omladinsko udruženje osnovano 2011. godine, koje na kreativan i zabavan način otkriva mladima lepote Srbije, najlepše kulturne i zabavne sadržaje,  prirodne atrakcije, vidikovce, zanimljiva mesta i originalne ljude i običaje.

Ciljevi ovog udruženja su usmereni na promociju i razvoj omladinskog turizma Srbije, aktivizam i edukaciju mladih, ekologiju i održivi razvoj. Cilj je povećanje mobilnosti mladih, izgradnja kulture putovanja Srbijom, kao i povezivanje sa mladima iz celog sveta   i njihovo uključivanje u programe “Srbije za mlade”. Neki od projekata ove organizacije su android aplikacija “Srbija za mlade”, “Belgrade4Youth”, “Holiday4All”…

Naša želja je da pružimo mogućnost svim mladim sanjarima da otkriju, istraže i zavole duhovne i materijalne vrednosti Srbije i tako uhvate svaki svoj dan dajući mu smisao.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: