Akademija savremenog govorništva – program za studente svih nivoa studija

Akademija savremenog govorništva, prava prilika za studente svih nivoa studija da ovladaju prezentacijskim veštinama, veštinama javnog nastupa i retorike i unaprede dikciju.
VIŠE O PROGRAMU: 

Zašto je veština govorništva i javnog nastupa bitna?
U 21. veku svi smo na nekom tržištu i zato je bitno imati samopouzdanje i znati kvalitetno i efektno preneti misli ili osećanja. Budu li oni koji znaju ćutali svetom će i dalje vladati osrednji, zato treba znati dobro prezentovati, a to se može naučiti.

– Zašto je ovo prava prilika?
Zato što Škola retorike i javnog nastupa i Centar za javni govor okupljaju kvalitetne i uspešne predavače sa velikim iskustvom u oblasti retorike i javnog nastupa. Do sada smo kroz naše radionice i seminare za javni nastup obučili lekare, farmaceute, profesore, političke aktiviste, ljude iz poslovnog sveta, studente…

– Šta će polaznici naučiti?
Na Akademiji savremenog govorništva polaznici će naučiti kako steći samopouzdanje, ovladaćete tehnikama za uspešan javni nastup, naučićete kako se priprema dobar govor ili prezentacija, saznaćete kako da poboljšate dikciju i kako pravilno gestikulirati. Jednostavnije, postaćete bolji govornici.

– Na kom principu rada se zasnivaju časovi?
Osnovno pravilo koje smo postavili je da na svakom času svaki polaznik aktivno učestvuje. Kroz iskustvene vežbe uz pomoć i savete edukatora učesnici usvajaju znanja i veštine. To je jedini pravi put za učenje javnog nastupa. 

– Po čemu smo još jedinstveni?
Naš odnos sa polaznicima nije takav da po završetku edukativnih programa prestaje svaki kontakt. Naprotiv, svi koji su prošli neki od naših programa imaju pravo da potpuno besplatno u narednih godinu pohađaju grupe za vežbanje. Termini za vežbanje se zakazuju dva puta mesečno i zamišljeni su kao prilika za dodatno uvežbavanje tehnika javnog nastupa kao i simulaciju nekog budućeg realnog javnog nastupa koji će polaznik imati tokom svojih poslovnih i privatnih obaveza. Šarenolikost zanimanja i godina naših polaznika posebno daje na zanimljivosti grupama za vežbanje.

– Koliko program traje i kojim danima se održava?
Časovi se održavaju subotom i nedeljom od 7. do 31. oktobra, 8 x 90 minuta u tri grupe. Učesnik se prilikom prijave opredeljuje za konkretan termin. 
Grupa 1: Subota i nedelja 12-13:30h
Grupa 2: Subota i nedelja 14-15:30h
Grupa 3: Subota i nedelja 16:17:30h

– Gde se održavaju časovi?
Časovi se održavaju u prostorijama u ulici Kneza Miloša br. 4. (Jazas trening centar)

– Koliko iznosi članarina? 
Tokom oktobra meseca iznos članarine je za studente svih nivoa studija umanjen za 60% i iznosi 3700 dinara (redovni iznos 9200 dinara). 

– Da li nakon završenog programa polaznici stiču sertifikat?
Da!

– Kako se prijaviti? 
Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara: http://bit.ly/2xayQz1 ili slanjem mejla na adresu javnigovor@gmail.com

 
Više informacija možete naći OVDE. 
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: