10 saveta za ambiciozne preduzetnike

U toku međunarodne nedelje preduzetništva, Startup centar i Ekonomski fakultet u Beogradu organizuju gostovanje Nuka Goldstina, osnivača Celsius network-a

Pozivamo Vas na predavanje „10 saveta za ambiciozne preduzetnike“ koje će se održati u utorak 14. novembra sa početkom u 16 časova, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

U toku međunarodne nedelje preduzetništva, Startup centar i Ekonomski fakultet u Beogradu organizuju gostovanje Nuka Goldstina, osnivača Celsius network-a. Ovaj iskusni svetski preduzetnik će podeliti sa nama svoja iskustva u građenju biznisa i dati savete kako da postanemo uspešni osnivači. Nuk je započeo svoju karijeru u svetu veštačke inteligencije i obradi slika, zatim se bavio dizajnom i primenom simulacija i 3D rešenja, interaktivnom muzikom, a sada gradi budućnost potrošačkog kredita na blockchain tehnologiji. Prošao je put od inženjera do uspešnog preduzetnika i sada iza sebe ima nekoliko uspešnih biznisa.

Koji su ključni saveti za preduzetnički uspeh? Kako podneti neuspehe i krenuti ponovo? Da li su ljudi rođeni za preduzetništvo ili je to veština koja se može naučiti?

Predavanje je otvoreno za sve, a možete se prijaviti na linku: https://goo.gl/forms/OvanSELkWr5xftqU2

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: